Start Global Exploration 2017

Afgelopen maandag 16 januari hebben de leerlingen van alle scholen die een reis maken met Global Exploration het jaar geopend op Het College in Weert. Voor alle groepen werden er workshops georganiseerd. Ook voor de ouders waren er workshops met allerlei informatie. Op het einde van de avond hebben alle deelnemers een dans uitgevoerd die in één van de workshops geleerd is. Hartstikke leuk om samen te doen en best mooi om die 400 leerlingen aan het werk te zien!
Bekijk het filmpje van de dans van de 400 reizigers 2017.
Oh ja, onze groep staat zo ongeveer in het midden. We hebben rode shirts aan.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *