Kennismakingsweekend

Op vrijdag 27- en zaterdag 28 januari hebben we, met alle deelnemers, het kennisweekend beleefd.
Wat doe je op zo’n kennismakingsweekend?
(behalve veeeel te laat naar bed en ontzettend veel lol maken samen)

We  kwamen om 6u bij elkaar op basisschool het dal in Weert waar we eerst onze bedden klaar moesten leggen, nadat dat allemaal klaar was konden we beginnen met de eerste activiteiten. we begonnen met wat spelletjes om elkaar beter te leren kennen en wat leuke verhaaltjes over elkaar te horen, hierna gingen we een indrukwekkende film kijken over het leven van politicus en geweldloosheidsactivist Ghandi. Nadat de film afgelopen was kwam het moment waar ik me toch een beetje op had verheugd, we mochten verstoppertje gaan spelen door de hele school. Toen we hiermee klaar waren en naar bed moesten waar we nog uren wakker hebben gelegen werden we ’s morgens om 8u wakker gemaakt voor ochtendgymnastiek (zie foto), wat voor de meesten toch wel zwaar was na amper 3 uurtjes slaap. We hebben na het eten nog even de dansjes geoefend moesten we met groepen een spel te bedenken wat we in het Engels uit moesten gaan leggen aan de rest van de groep en ’s avonds de ouders. Nadat we dit bedacht hadden gingen we naar de ijzeren man waar we de spellen met de groepen gingen doen, eenmaal terug hiervan konden we opruimen en kwamen de ouders al binnengedruppeld, Zij moesten de spellen ook nog zien. Ook de dansjes kwamen nog aan bod voor de ouders en toen dit allemaal klaar was mochten we naar huis en konden we terugkijken op een zeer geslaagd en SUPER gezellig weekend.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *