Wie ben ik?

Hallo,
niels-2Mijn naam is Niels Vossen en ik ben 15 jaar. Met pap en mam en met broer Roel (17) en zus Veerle (13) woon ik in Ospel. Ik zit op de Philips van Horne SG op 4 HAVO.
Verder voetbal ik bij RKSVO (B1, jongens onder 17) in Ospel, speel ik volleybal bij VC Fortutas (Jongens A1) en tennis ik bij TC de Meulenslag. Je kunt wel zeggen dat ik een sportfreak ben.
Met mijn vrienden bouw ik elk jaar een mooie creatie voor in de carnavalsoptocht in Ospel. Hartstikke mooi wat je samen voor elkaar kunt krijgen!
Twee jaar geleden is mijn broer Roel met Global Exploration naar Peru gegaan. Dat is voor hem een geweldige reis geweest. Nog regelmatig, als zich iets voor doet, vertelt hij er verhalen van. De indrukken die hij er heeft opgedaan zijn echt overweldigend.
Vanaf het moment dat hij bezig was met de voorbereiding voor zijn reis, maar zeker vanaf het moment dat hij terugkeerde en die indrukwekkende verhalen vertelde, wist ik het zeker: Ik wil ook graag met Global Exploration mee!
Het lot is mij gunstig gezind; IK MAG MEE NAAR INDIA!
Binnenkort vertel ik hier wat ik van de reis verwacht.
Waarom sponsorgeld?
Allereerst… Het grootste gedeelte van de reis wordt betaald door mijn ouders. Het is dus absoluut niet zo, dat mensen die mij steunen de hele reis bekostigen!

In India werken we aan een aantal projecten. Een groot gedeelte van het geld dat ik verzamel, gaat naar deze projecten. Informatie over deze projecten vindt u hier. Daarvoor is natuurlijk geld nodig. Het is niet zo dat we alleen maar geld of goederen brengen. We willen zorgen dat met hetgeen we brengen, de mensen daar nog jaren kunnen verder bouwen aan een betere toekomst.
Een ander gedeelte gaat naar de organisatie van de reis en de kosten ervan.